Wat is Health Control?

Bij Health Control kan men terecht voor een geheel medisch laboratorium onderzoek. Met een aanvraagbrief van de (bedrijfs)arts, kan elke burger bij health Control terecht voor een LABORATORIUMONDERZOEK uit lichaamsmateriaal.

Daarnaast biedt Health Control testen aan die klanten op eigen verzoek kunnen aanvragen (zie bijlage voor de lijst van testen op eigen verzoek). Hiervoor is geen aanvraagbrief van de arts nodig.

Verder kan men ook terecht voor een eenvoudige bloedsuikerbepaling door middel van een vingerprik en voor het meten van de bloeddruk .

Tevens heeft Health Control ook een mobiele prikdienst voor cliënten die tot aan huis of op kantoor geprikt wensen te worden.

Als medisch laboratorium probeert Health Control ook een bijdrage te leveren aan de bewustwording van gezond leven. Hiervoor maakt  Health Control een jaarlijkse planning voor het organiseren van gezondheidsactiviteiten zoals haar reguliere prikacties en gezondheidsbeurzen. Daarnaast neemt Health Control ook deel aan diverse beurzen en andere gezondheidsevenementen, georganiseerd door andere instellingen.

Met een beheerd kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001:2015 norm doet  Health Control er alles aan om de kwaliteit van haar product en dienstverlening steeds naar een hoger niveau te brengen.